Nå skulle jeg...


Vært på hytta og skrevet julekort. Gått små skiturer på grunn av det minimale dagslyset, tent opp i peisen og laget kosemat til kvelds, som ostesmørbrød eller vafler. 

37

Sittet i kantina på Westerdals, hørt på julemusikk sammen og løpt rundt bordet én gang i timen for ikke å stryke med av eksamensstresset. Og jeg skulle fått astma av de utallige versjonene av PDF-fila eller hamringen i brystet rett før presentasjon, men gått smilende hjem i snødrivet mens jeg tenkte på hva jeg skulle ha til middag eller de varme hendene dine. 

IMG_0862

Flagret over nysnøen i Maridalen, hørt joggeskoene knase mot nedfrosset grus og kanskje Martin Halla på øret eller like gjerne Mariah Carey. Åh, og så blåtimen når sola har forsvunnet ned i Oslofjorden og de få gårdene der oppe som skulle holdt meg med selskap, lysestaker i vinduskarmen og eksosen fra bussen når den skulle bremset for meg der jeg står alene på busstoppet.

Stått på kjøkkenet i Grønnegata og laget gløgg til jentene som kom hjem.

10

IMG_0837

Løpt rundt på Freia med smilende barn fulle av sukkerkick, nytt julemusikken og glitteret i Freiasalen før jeg skulle satt meg på trikken hjem med snø i nakken og en random nybakt familie foran meg. Faen, altså, Oslo, jeg savner deg. Disse rutinene i den altoppslukende byen.... de er blitt til tradisjoner, og det er et litt melankolsk hjerte som banker her nede i Cornwall og teller dager til jeg skal sitte på flytoget og kjenne hvordan det saktner farten idet vi ankommer Nationaltheateret. Å, som jeg skal smile når jeg går oppover Parkveien med den gule kofferten min.

Det skal bli så bra. 

IMG_0868

Men nå er jeg her, og det er rart at gresset er irrgrønt, sola skinner, og studenter stresser rundt meg i jeansjakke og ballerinasko mens jeg drømmer om kvalitetstid på fjellet, snøflak på nesetippen og pappas grovbrød.

God førjulstid!


2 kommentarer på "Nå skulle jeg..."


Sigrid
Har du gul koffert?? :O

Neida, kjempefint ❤️❤️ Glede mæ så masse te alt, men vær så snill å nyt den siste tida!!! U gonna miss it i promis
01.12.2016, 20:13
Kristine
Så fint og varmt å lese, Ingvild! :) Håper du får litt julestemning i Cornwall òg ? det går sikkert an å invitere noen på lussekatter der òg?
01.12.2016, 21:58
URL: http://www.hermig.com

Legg igjen en kommentarNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:Husk meg?
IMG_1371


bloglovin


kategorier

arkiv

hits