Fra kreativitetshjørnet


Hei dere! Nå skulle jeg veldig gjerne ønske at jeg hadde masse bilder liggende, av hvordan du syr dine egne gardiner eller lager kule julekort, med passende beskrivelser og framgangsmåte, men.... døgnet har tjuefire timer og jeg innså plutselig at tida mi i Cornwall snart er over. Mitt bidrag til denne ukas temautfordring (do-it-yourself) er dermed ganske tam. Sorryyiiieee.

Sunset on the hill

.1. Middagstips

Med et par nøkkelingredienser, kan middagen bli ti hakk mer spennende. Har du for eksempel pesto, smøreost og noen tomater liggende hele tiden, er det utrolig mye spennende du kan mekke. Varier med pasta, kylling eller grønnsaker.

.2. Vennetips

Hva med å avtale å jobbe med eksamen sammen... og lage noe godt etterpå, for eksempel brownies med valnøtter? Og husk at brownies aldri skal nytes uten et glass melk. Aldri!

.3. Julegavetips

Det trenger ikke være mer avansert enn at du lager et fint gavekort med for eksempel en tur, valgfri konsertbilletter eller pysjamasparty. Eller hvorfor ikke bare si at man skal dra ut å spise sammen en gang på nyåret og kanskje stikke å danse senere på kvelden?

.4. Eksamenstips

 Lag deg små, små, små mål. Så små at det kan være 'finn én kilde' i løpet av en dag eller 'sende utkastet på epost til en venn for tilbakemelding'. Disse skippertakene er skumle saker.. 

.5. Frokosttips

Yougurt og nøtter, vips. Enklere og bedre får du det ikke. Og hvis du vil spice det opp litt, kan du putte i granateple, mmmm.

.6. Flørtetips.

Foreslå heller 'du og jeg og en iskrem i morgen formiddag?' istedetfor all denne fram-og-tilbakinga. Ikke at jeg aner om det faktisk fungerer, men jeg slår et slag for det å være frampå enn å sitte å vente på den der spennende meldinga. Ehm. 

Homemade candy apples

Søndag kveld nok en gang. Jeg har nesten ikke lagt merke til at det er første søndag i advent. Vi spiste oss mette på taco og forsøkte oss på latterlig vanskelige yoga-posisjoner i stua etterpå. I morgen fortsetter dette eksamenseventyret, og jeg tror jeg liker essayskrivinga litt. Særlig hvis jeg kan skrive noveller eller filmmanus om vennskap, kjærlighet, Nord-Norge, sånne ting. Heh. Håper alle har hatt en god uke!

Disse er også med i temautfordringen:

CarolineNadia, CarinaMarieLuisaStineJuneMartineJuneCarolineMillaKineLise LotteEliseAngela


2 kommentarer på "Fra kreativitetshjørnet"


Kinemora
Mange gode tips. Skulle bare ønske jeg tålte nøtter.
28.11.2016, 09:59
URL: http://bruknevinger.co
Synne
Åh, granateple er så godt! Løfter enhver frokost, hoho!
29.11.2016, 08:50
URL: http://etdrysskanel.com

Legg igjen en kommentarNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:Husk meg?
IMG_1371


bloglovin


kategorier

arkiv

hits