Men æ e itj sånn moroklump!


... sa jeg til mamma en gang da vi skulle skrive kåseri på videregående. Og hun svarte: "Æ e jo litt glad fer at du itj e nån klump, Ingvild."

Skjønner dere nå hvorfor jeg har utsatt og utsatt denne ukas bidrag i bloggutfordringen? Tema: Humor. Åh, killlllll me. Jeg eier ikke god humor. Jeg aner ikke hva det er. Jeg synes det er kjempeskummelt å skulle 'være morsom'. Når det er improvisasjonsleker i klasserommet (typ en gang i århundre), blir jeg kjempenervøs og stressa. For når noen ber meg om å være gøyal, er det som om det snører seg sammen i halsen min og alt blodet forsvinner fra ansiktet. Hva kan jeg si som er festlig? Jeg er simpelthen ganske tragisk når det kommer til humor, fordi jeg er semitilhenger av ironi, jeg ler av ting man sikkert ikke bør le av og jeg kan gjerne finne på å si ting som typ søstra mi har følgende reaksjon til: "Ingvild...bare...nei".

Så artig? Jeg? 

Men det er helt greit. Jeg kan ligge i senga om kvelden å drømme om å være standup-komiker, jeg kan spille inn et sett med videoblogger som aldri ser dagens lys og jeg kan flire høyt av en podkast mens jeg går omkring i gata, men å være morsom har aldri vært mitt brand. Og nettopp deredere, er det så artig de få gangene i århundre jeg kan få noen til å trekke på smilebåndet. Nå høres det ut som jeg burde skifte bransje og kanskje vurdere begravelsesagent eller gardinopphenger eller noe, men nei, jeg holder meg til skrivinga. Å skravle som underholdning, det er jeg veldig glad for at noen andre tar på seg. Her er et par eksempler.

.1. Pernille Sørensen

.2. Truls Svendsen

.3. Podcasten Kort Applaus

.4. Daily Grace

Nei, jeg har ikke spesielt intelligent humor. Jeg har heller ikke særlig smart eller original humor. Men jeg liker at jeg kan le av neesten alt. Ganske kjekt, det også. 

Sjekk ut de andre sine bidrag her: 

Caroline ♥ Nadia ♥ Carina ♥ Marie ♥ Luisa ♥ Stine ♥ June ♥ June ♥ Caroline ♥ Milla ♥ Kine ♥ Lise Lotte ♥ Elise ♥ Angela ♥ Martine


3 kommentarer på "Men æ e itj sånn moroklump!"


Tuva
Haha, uansett hvor morsom du er eller ikke - jeg trakk ihvertfall på smilebåndet av moroklump minnet :) Det viktigste er at man kan ha glede av humor, enten om man lager den selv eller ler av andres vitser, det sier jeg ihvertfall til meg selv når ingen forstår meg når jeg prøver å være morsom :P
20.11.2016, 16:51
Caroline
Pernille Sørensen <3
20.11.2016, 21:11
URL: http://www.carolinesverden.com
Luisa Fernanda del Mar
Åh, disse folka er bra! Det er slike som får deg til å trekke på smilebåndet bare man tenker på dem :p
22.11.2016, 12:33
URL: http://la-mar.no

Legg igjen en kommentarNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:Husk meg?
IMG_1371


bloglovin


kategorier

arkiv

hits