Tirsdag på campus


Det er alt for mange faner oppe og alt for mange tekster å lese og alt for liten tid. Jeg vet at fristene ikke er før i desember, men det er så mye å ta inn over seg av stoff at jeg finner fram en gammel liste på Spotify som jeg laget på videregående da jeg bodde hjemme og drømte om vaffelgutter, stjernehimmel og samtaler som aldri skjedde. Så jeg prøver å rømme vekk og glemme nesten alt idet jeg skrur opp volumet til Band of Horses' "Funeral" og sola skinner gjennom de store panoramovinduene på biblioteket.

IMG_2178

Jeg leste dette fine og ærlige blogginnlegget i går, og det er noe trygt å kjenne seg igjen i det andre skriver, og kanskje ekstra trygt å kjenne seg igjen når det er noe som ikke er så fint, tvert i mot, selv om det høres litt dust ut å si det på den måten. Men når for eksempel Sophie Elise snakker om at at det er så mange som sikkert føler seg ensom om det å være ensom, vil jeg bare si ja, ja, ja. 

Og hva er svaret? Hva er konklusjonen? Ingen vet, for når man er 22, eller når man er 26, eller kanskje 31 også, er det noen dager i løpet av et år som er så fucked up merkelige og ingenting gir mening og alt gir litt mening etter en kaffekopp og en sjokolade, men likevel får man knapt puste av alt skolearbeidet, og eksamen og juleferie finnes ikke enda. 

Det er jo selvfølgelig nå marka skulle vært her. Den friske, klare høstlufta, joggesko mot knasende grus og vått, seigt hår en lørdags ettermiddag. Faen, jeg savner hjemme i dag. 


2 kommentarer på "Tirsdag på campus"


Carina
Fint og relatable. Men før du vet ordet av det er ferien her, og du har tid til å puste igjen :*
25.10.2016, 13:07
URL: http://carinabehrens.com
Stine Friis
<3
25.10.2016, 17:33
URL: http://youtube.com/stinefriishals

Legg igjen en kommentar



Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:



Husk meg?
IMG_1371


bloglovin


kategorier

arkiv

hits